Politika privatnosti

Politika privatnosti

Tvrtka MGS GRUPA d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza;

  • informira posjetitelje o načinu korištenja prikupljenih podataka,
  • daje mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka,
  • uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovi podaci izbrišu

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici tvrtke MGS GRUPA d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Tvrtka se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija i ne može se smatrati odgovornom za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web stranice ili propusta djelatnika tvrtke MGS GRUPA d.o.o.

Prihvaćanjem ovih odredbi, potvrđujete da ste upoznati sa svim uvjetima koji su ovdje navedeni, da ste prilikom registracije na njih bili upozoreni te da ih prihvaćate. MGS GRUPA d.o.o. je sukladno čl. 18a Zakona o zaštiti osobnih podataka (“Narodne novine” br. 106/12) imenovao službenika za zaštitu osobnih podataka.

Sve promjene politike privatnosti bit će pravodobno objavljene na ovoj stranici ili učinjene dostupnima korisnicima na neki drugi prikladan način.